The Corrs се завръщат с едно от най-вълнуващите издания за тази година. На 10-ти ноември излиза “Jupiter Calling” - невероятен албум, продуциран от T-Bone Burnett.

Двадесет години след излизането на завладяващия втори албум на групата “Talk On Corners” и две години след обявения за златен албум “White Light”, The Corrs се завръщат с “Jupiter Calling”, амбициозен, земен и искрен албум, който гарантира да поднови вниманието и уважението към групата като музиканти, текстописци и иноватори.


В сърцето на “Jupiter Calling” е “SOS” – “Song Of Syria” (песен за Сирия), най-искреният и емоционален запис, който The Corrs са правили някога. Обвинение за изселване, съучастие, демонизация и преди всичко израз на вината на майката, изпълнен с удивителни кадри от бежанската криза.

„Не пиша за одобрение. Нито пиша, за да подтикна към нещо.” – коментира Andrea. „Просто това, което се получава е нещо, за което ме е грижа. Понякога нещата са очевидни, грешни за всеки от нас, насилие след насилие, което не можеш да спреш, но искаш да насочиш светлина към него, не виждате ли? “Song Of Syria” е за моята собствена вина с това, че не правя нищо. Искам да направя нещо с това чувство.”

The Corrs се завръщат в The Royal Albert Hall на 19-ти октомври, с обещание за една много специална нощ.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.