Тейлър Суифт зарадва феновете си втори изненадващ албум за 2020 – “evermore”. Изпълнителката го нарича “сестра” на номинирания за Grammy #1 албум “folklore”, който излезе през август.

Стандартната версия на албума съдържа 15 песни, а делукс изданието – 17. Звездни гости в него са Bon Iver, The National и Haim.

Пилотният сингъл от “evermore” е песента “willow”, придружена от приказно музикално видео, което за 4 часа е гледано близо 2 млн. пъти.


Новият албум е записан тайно по време на първата изолация заради пандемията от Ковид-19 успоредно със звукозаписните сесии на “folklore”.

Да си кажем честно, не можехме да спрем да пишем песни. За да съм малко по-поетична, чувството е като да си на края на фолклорна гора, изправен пред избора: да се обърнеш и да се върнеш назад, или да продължиш напред през гората на тази музика. Избрахме да навлезем още по-дълбоко в нея.

Не съм го правила никога преди. В миналото винаги третирах албумите като еднократен проект и веднага след премиерата на даден албум започвах да планирам следващия. Нещата се промениха с “folklore”. Докато го правехме усещах, че повече се връщам, отколкото да тръгвам.

Обикнах бягството от реалността, което дойде с въображаемите/ невъображаеми приказки. Обикнах начина, по който приветствахте мечтите и трагедиите и епичните истории за любовта, загубени и намерени във вашия живот. И продължих да пиша за тях”, споделя Тейлър.

Bon Iver отново гостуват в една от песните, друга е с участието на бандата The National, а трета – с поп-рок триото Haim.

Тейлър Суифт е режисьор на видеото към песента “willow”, с което продължава поредицата от самостоятелно режисирани видеоклипове след „Lover“, „The Man“ и „Cardigan“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *