Нова оригинална песен от световната музикална икона Тейлър Суифт и легендарния композитор Андрю Лойд Уебър от предстоящия мюзикъл на Universal Pictures – “Котките”.

Филмът “Котките” влиза в кината на 27 декември. Режисьор на лентата е носителят на Оскар – Том Хупър („Клетниците“; „Речта на краля“), а в актьорския състав ще видим самата Тейлър Суифт и още Джеймс Кордън, Джуди Денч, Джейсън Деруло, Идрис Елба, Дженифър Хъдсън, Иън Маккелън, Ребъл Уилсън и прима балерината на Royal Ballet – Франческа Хейуърд.

Във филма песента “Beautiful Ghosts” е изпълнена от Хейуърд, която влиза в ролята на Виктория. Версията, изпълнена от Taylor Swift, която играе Бомбалурина, ще звучи във финалните надписи.


Една от най-дълго задържалите се шоу програми в историята на Уест Енд и Бродуей, сценичният мюзикъл “Котките”, включва някои от най-незабравимите песни на Лойд Уебър, сред които “Memory”.

Андрю Лойд Уебър, Тейлър Суифт и създателите на филма с вълнение прегръщат идеята за представянето на нова песен във филмовата адаптация на мюзикъла. Уебър вижда възможност да създаде нова песен за Виктория, чиито образ е представен по-подробно във филма.

“Когато прочетох сценария за първи път, първото нещо, което казах, беше: “Трябва да имаме песен за Виктория.” “Beautiful Ghosts”, казва той, “е изключително важна и заема ключово място във филма.”

За режисьора Том Хупър песента надхвърля и най-високите му очаквания.

“Удивих се на изключително красивия текст на Тейлър”, разказва той. “Все едно някой беше дошъл по средата на снимачния процес и ми представи отражение на това, което се опитвахме да направим с филма. Беше абсолютно вълнуващо.”
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *