Повече от 2 години след номер 1 албума „III”, музикантите от Take That обявиха, че ще издадат своя осми студиен проект. Албумът е озаглавен „Wonderland” и излиза на 24-ти март 2017 г.

Общият брой на песните в албума е 11. Сред тях е и пилотното парче „Giants”, което дебютира в световен мащаб в края на миналата седмица. Продуцент на парчето е Mark Ralph (работил с Clean Bandit, Years & Years), който през 2016 г. получава приза „Продуцент на годината” на „MBW A&R Awards”.


За новия проект Гари Барлоу, Хауърд Доналд и Марк Оуен се колаборират и с продуцентите TonyHoffer (работил с Beck, Supergrass, Goldfrapp), Stuart Price (работил с Мадона, The Killers, Гуен Стефани) и Mark Crossy (работил с Arctic Monkeys, The Gaslight Anthem). „Wonderland” е първият албум на бандата след албума „Everything Changes“ от 1993 г., който ще излезе и във винил формат.

Take That са едни от най-успешните изпълнители във Великобритания със завидна кариера, обхващата 3 десетилетия. Бандата е продала общо над 8 млн. билети за концерти и достига рекорд за най-бързо продадено турне на всички времена за „Progress Live Tour“, когато за по-малко от 24 часа са продадени 1,34 млн. билета.

Във Великобритания бандата е реализирала 8 номер 1 албума, 15 номер 1 сингъла, над 45 млн. продадени звукозаписи, 6 награди „Ivor Novello Awards“ и 8 награди BRIT. В световен мащаб Take That реализират 54 номер 1 сингъла и 35 номер албума.

Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.