Евтини самолетни билети

След двете оглавили класации песни (“Dynamite” и “Break Your Heart”) от двете страни на Атлантическия океан, седем хита в UK Top 10 и над 100 милиона световни продажби, Тайо Круз се завръща с новото си парче “Row The Body”.

Британският създател на хитове е приятел с цяла поредица таланти като Дейвид Гета, Риана, Джъстин Бийбър, Бритни Спиърс, Бъста Раймс, Фло Райда, Лудакрис, Кеша и Питбул. Като продуцент, програмист и мулти-инструменталист, Тайо може и да е бил далеч от сцената за известно време, но “Row The Body” демонстрира, че все още притежава страст и желание да достига върха на модерната музикална култура.


„Голям фен съм на поп музиката, това е любимият ми жанр, ако може да се определи по този начин изобщо, защото тя прилага популярните аспекти на всички жанрове”, обяснява изпълнителя.

Тайо е много зает напоследък след последната му изява. В допълнение към създаването на нов запис, с десетки нови парчета, той продуцира и пише за други артисти, като прекарва време, за да „живее за момента” и да разработва приложението си за нова социална мрежа Kewe, която предоставя място, на което феновете могат да се свържат с любимите си автори директно.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.