Музикалната легенда Принс е починал от свръхдоза болкоуспокояващи. Това съобщава вестник Minneapolis StarTribune, цитиран от CNN.

Изданието в родния град на Принс се позовава на източник от разследването, според когото музикантът е приел смъртоносна доза болкоуспокояващи лекарства. Към момента официалните власти не коментират съобщенията в медиите.

Принс, чието пълно име е Принс Роджърс Нелсън, почина на 21 април на възраст от 57 години. Той беше открит в безсъзнание в един от асансьорите на своето имение Paisley Park в щата Минесота.


Въпреки оказаната му първа помощ той е обявен за мъртъв минути по-късно. Въпреки извършената аутопсия на тялото ден по-късно, до този момент не е обявена официалната причина за смъртта.

Според адвокати на близките на Принс преди смъртта си той е бил пристрастен към лекарството Percocet. Ден преди да почине, в дома му е бил извикан експерт по пристрастявания към медикаменти, който е трябвало да подложи звездата на лечение.

В момента продължава разследването за това кой е предписал болкоуспокояващите на Принс и от къде той се е сдобивал с тях.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.