Мултиплатиненият носител на награди певец, текстописец и световна суперзвезда Джош Гробан пусна парчето “Granted”, което е първи сингъл от предстоящия му дългоочакван албум, който ще излезе тази есен. Гробан пише “Granted” заедно с Toby Gad (Beyonce, Madonna, John Legend) и Bernie Herms (Selena Gomez, Kelly Clarkson, Barbra Streisand).

Джош Гробан представи и текстово видео към красивата позитивна песен, в което вземат участие някои от невероятно талантливите ученици от гимназията “Los Angeles County High School of the Arts”. Училището е сред получилите помощ от фондацията на Джош “Find Your Light”, която се занимава с финансиране на над 80 програми за изучаване на изкуство в страната (фокусирайки се върху райони с нисък доход), както и представяне на значимостта от изучаването на изкуство. Тяхната мисия е да осигурят възможност за всяко дете да получи качествено образование в сферата на изкуствата.


През март Гробан обяви есенното си турне. Това ще бъде първото турне на Джош след разпродаденото от 2015-2016 г., а като гост изпълнител към него ще се присъедини мултиплатинена певица, актриса и носител на награди Идина Мензел.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.