Straight No Chaser, част от семейството на Atlantic Records, издадоха подробности за новия си празничен албум “I’ll Have Another… Christmas Album”. Това ще е шестият пълнокръвен албум на известните акапелни изпълнители и ще излезе на 28 октомври.

“I’ll Have Another… Christmas Album” вече е достъпен за предварително поръчване във всички дигитални магазини, както и през официалния сайт на Straight No Chaser. Всеки, който поръча предварително албума ще получи незабавно “Feels Like Christmas (Feat. Jana Kramer)”, оригиналния дует, който бандата и Kramer вече ни показаха.


Kramer, която носи приза за Нова вокалистка на годината на Academy Of Country Music от 2012 година, издаде последния си албум “Thirty One” миналата година. Записът дебютира на 3 място в класацията за кънтри албуми и беше петият най-продаван албум на соло кънтри изпълнителка за годината. В момента тя е част от предаването “Dancing With The Stars”.

През последната седмица феновете на Straight No Chaser се включиха в разкриването на траклиста на албума. Няколко късметлии получиха коледни пуловери, всеки с име на песен. Феновете след това бяха помолени да се снимат с дрехите и да ги публикуват, за да се разберат всички заглавия в албума.

Straight No Chaser ще отпразнуват издаването на новия си албум с турнето “I’ll Have Another… 20th Anniversary World Tour”. Пътуването е и по повод 20-годишнината от създаването на групата и първото им шоу в университета в Индиана. Турнето ще стартира на 14 октомври в Reno, NV и ще продължи през целия празничен сезон, приключвайки в началото на 2017 с януарски концерти в Париж.

“I’ll Have Another… Christmas Album” е първият пълнокръвен коледен албум на групата след сертифицирания със злато “Christmas Cheers” от 2009. Новият им запис включва нови и стари коледни класики, обичани празнични песни, популярни заради Coldplay, Mariah Carey и Stevie Wonder, както и оригинални песни на групата. За записването на албума Straight No Chaser се завръщат там, където започва всичко – в Indiana University в Bloomington, IN.

Много обичани заради коледните си песни, Straight No Chaser дебютират с превърналия се в класика албум от 2008 “Holiday Spirits”, сертифициран със злато от RIAA. Групата отбелязва празниците през 2014 с нова версия на дебютното си ЕР от 2013 “Under The Influence: Holiday Edition”, в който влиза “Text Me Merry Christmas (Feat. Kristen Bell)”. Песента незабавно става хит с над 1 милион преслушвания само 24 часа след премиерата си в YouTube.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.