Евтини самолетни билети

Stone Temple Pilots направиха триумфалното си завръщане на сцената на Troubadour в Лос Анджелис, където носителите на Grammy приветстваха Джеф Гът като новия си вокалист.

Гът е ветеран на детройтската музикална сцена и е прекарал последната година в записи с основателите на групата Dean DeLeo, Robert DeLeo и Eric Kretz. В допълнение към представянето на Джеф, концертът включваше дебют на новия сингъл на Stone Temple Pilots “Meadow”.

Парчето може да се намери на всички дигитални платформи и ще бъде включено в предстоящия албум на бандата, чието име все още е неизвестно. Албумът ще излезе чрез Atlantic/Rhino през пролетта на 2018 г., като се очаква и северноамериканско турне.


Stone Temple Pilots представиха новия си вокалист по Volume channel 106 на SiriusXM, по време на специалното излъчване на “Stone Temple Pilots Reborn”, от Troubadour в Лос Анджелис на 14-ти ноември. Целият концерт ще бъде излъчен този петък, 17-ти ноември, от 17:00 (ET) ексклузивно по SiriusXM и може да бъде слушан по Howard 101 channel, както и Lithium (channel 34). Шоуто ще бъде достъпно и за онлайн гледане на сайта на www.siriusxm.com, както и на приложението на SiriusXM.

Преди да избере Гът, триото е получило над 15 000 кандидатствания онлайн преди да избере повече от 30 певци за прослушване, лично с групата в Studio 606 в Лос Анджелис. Гът пее с бандата в последния ден от прослушванията. По ирония, той се оказва единственият, който не е кандидатствал онлайн.

Новосформиралият се квартет вече е зает с правенето на нови песни и планове за издаването на предстоящия си, все още без заглавие, албум през 2018 г. Това ще бъде седмият студиен албум на групата след мултиплатинения дебутен от 1992 г. “Core”, и първият пълен албум след “Stone Temple Pilots” от 2010 г.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.