Stone Sour представиха официалния клип към сингъла "Song # 3". Парчето вече е в Top 10 на Active Rock Radio, с над един милион преслушвания само в Spotify само за четири седмици. Песента е част от дългоочаквания нов албум на Stone Sour “Hydrograd”, който ще излезе на 30 юни.

Записан в Sphere Studios в Северен Холивуд и продуциран от Jay Ruston, “Hydrograd” включва синглите “Song #3” и “Fabuless”, които вече са достъпни във всички дигитални магазини и платформи за слушане. “Fabuless” е придружен от официално видео, което е режисирано от Paul Brown.

“Hydrograd” вече е достъпен за предварително поръчване във всички дигитални магазини и на www.stonesour.com, като всеки фен, който предварително заяви своето копие, ще получи “Song #3” и “Fabuless”. В официалния им онлайн магазин вече има и ексклузивни мърчандайз пакети.

Stone Sour обявиха и още дати за втората част на Hydrograd World Tour, която започва на 10 ноември с концерт в Москва. Повече информация за датите и билети ще откриете тук: stonesour.com.

Миналия четвъртък музикантите се завърнаха на сцената с разпродаден концерт в Columbus, Rock’s The Rock в Express Live! Следващия месец Stone Sour ще отбележат издаването на “Hydrograd” с епично лятно турне, заедно с Korn, които са част от същия лейбъл.

“The Serenity of Summer Tour” ще започне на 16 юни с концерт в Солт Лейк Сити и ще продължи до началото на август. С подкрепата на Live Nation, по време на турнето към групите ще се присъединят Babymetal, Skillet, Yelawolf, Islander и Ded. Освен това Stone Sour ще участват във фестивалите Rock Fest (14 юли), Rock USA (15 юли), Chicago Open Air (16 юли) и други.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *