Евтини самолетни билети

Музикалната легенда Стинг обяви, че през есента ще излезе най-новият му албум, в който ще се завърне към своите корени в рока. В новия проект певецът засяга някои популярни политически теми като мигрантската криза и климатичните промени.

Заглавието на новия албум е „57th & 9th“ и се очаква да излезе на 11 ноември. В интервю за „Rolling Stone“ бившият фронтмен на групата The Police заяви, че той прави завръщането към рока след години на музикални експерименти.

„Той (албумът – бел. ред.) ще е повече рок от всичко, което съм правил досега“, призна Стинг.


Музикантът, който е дългогодишен привърженик на организацията Amnesty International и редица хуманитарни каузи, посочи, че е подготвил и песента „Inshallah“, която е посветена на масовата миграция към Европа, както и друга – „One Fine Day“, чийто фокус е върху климатичните промени.

„Най-големият двигател на миграция ще бъде климатът. Милиони хора ще търсят сигурно място“, посочи още той.

В новия албум също така ще присъства и песен, посветена на смъртта на Принс, който почина на 21 април. В своето интервю Стинг не пропусна да коментира и „Брекзит“.

„Все още съм в депресия заради излизането на Великобритания от ЕС без добра причина за това. Поне Европейският съюз има програма за справяне с климатичните промени. Последният албум на Стинг е от 2013 г. и носи името „The Last Ship“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.