Изключителен с таланта и желанието си непрекъснато да открива нови музикални хоризонти, 17-кратният носител на награда Grammy – Стинг, събира най-популярните си дуети в нов албум, озаглавен „Duets“. Той ще излезе на 27 ноември на стандартно CD, а на 18 декември – на плоча.

От мелизматичния копнеж в “Desert Rose” с припяванията на Шеб Мами и наситения груув на “It’s Probably Me” с Ерик Клептън, до приповдигащия регетон трак “44/876” с Шаги, който донесе на Стинг 17-тата му награда Grammy, съвместните проекти на изпълнителя са крайъгълни камъни в канона на популярната музика.

За да отпразнува музикалните си партньорства, Стинг оформя специална колекция с най-любимите свои и на публиката дуети, които реализира през забележителната си музикална кариера със звезди като Мери Джей Блайдж, Хърби Ханкок, Ерик Клептън, Ани Ленъкс, Шарл Азнавур, Милен Фармер, Шаги, Мелъди Гардо, рапърът Гаши и други. 


Албумът „Duets“ включва и чисто нова, неиздавана преди песен – “September”, с италианската звезда Дзукеро. Нейн продуцент е самият Стинг, а миксът е дело на 4-кратния носител на Grammy – Робърт Ортън.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *