Стинг представя новия си албум. Колекцията "My Songs" ще съдържа най-обичаните и популярни песни от забележителната музикална кариера на 17-кратния носител на Grammy, преработени и обогатени в съвременен стил.

В подкрепа на албума, изпълнителят ще направи турнето „My Songs Summer Tour“, което стартира на 28 май в Париж и ще премине през България. Концертът у нас е насрочен за 1 юни в зала „Арена Армеец“, София.

Премиерата на „My Songs“ е на 24 май.

В разговор за албума Стинг споделя: „My Songs“ е моят живот в песни. Някои от тях реконструирани, други преформулирани, но всички – със съвременно звучене“.

„My Songs“ е албум, богат на модернизирани записи, верни на оригиналните аранжименти и празнуващи впечатляващата музикална кариера на Стинг като един от най-отличаващите се и влиятелни артисти.

От формирането на бандата The Police през 1977 със Стюарт Копланд и Анди Съмърс, Стинг непрекъснато се доказва като световна музикална икона с над 100 млн. записи и редица почести по пътя си.

Феновете ще могат да чуят новия свеж подход на Стинг към хитове като “Englishman In New York”, “Fields Of Gold”, “Shape Of My Heart”, “Every Breath You Take”, “Roxanne”, “Message In A Bottle” и много други.

Албумът ще бъде придружен от бележки, написани от Стинг, в които той споделя личните истории зад всяка песен и хвърля поглед върху процеса на създаване на едни от най-устойчивите песни на всички времена.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *