Евтини самолетни билети

Световното величие Стинг представи новия си албум "My Songs", колекция от най-обичаните и популярни песни от забележителната музикална кариера на 17-кратния носител на Grammy.

„My Songs“ е албум, богат на модернизирани записи, верни на оригиналните аранжименти и празнуващи впечатляващата музикална кариера на Стинг като един от най-отличаващите се и влиятелни артисти.

От формирането на бандата The Police през 1977 със Stewart Copeland и Andy Summers, Стинг непрекъснато се доказва като световна музикална икона с над 100 млн. записи и редица почести по пътя си.


Феновете ще могат да чуят новия свеж подход на Стинг към хитове като “Englishman In New York,” “Fields Of Gold,” “Shape Of My Heart,” “Every Breath You Take,” “Roxanne,” “Message In A Bottle” и много други.

Албумът е придружен от бележки, написани от Стинг, в които той споделя личните истории зад всяка песен и хвърля поглед върху процеса на създаване на едни от най-устойчивите песни на всички времена.

През лятото на 2018, след супер успешния съвместен проект на Стинг с реге звездата Шаги, емблематичното дуо тръгна на световно турне през Северна и Южна Америка, Източна Европа и тази година ще бъде продължено и със серия от концерти във Великобритания от 19 май до 25 май.

Веднага след края на съвместните концерти на двамата, Стинг тръгва на самостоятелно световно турне в подкрепа на новия албум „My Songs“, което ще включва поредица от динамични шоу програми под съпровода на електронни и рок ансамбли.

My Songs Summer Tour стартира на 28 май в Париж и ще премине и през България с концерт на звездата на 1 юни в зала Арена Армеец в София. Билети за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.