Световнопризнатата изпълнителка и автор на песни Мелъди Гардо обяви премиерата на дългоочаквания си нов албум – “Sunset in the Blue”. Заедно с новината за албума излезе и първият сингъл от него “Little Something”, в който певицата си партнира със 17-кратния носител на Grammy, музикалната икона Стинг.

В песента изключителните гласове на Гардо и Стинг звучат нежно и красиво в раздвижен ритъм с поп и латино елементи. Миксът е дело на 4-кратния носител на Grammy, Робърт Ортън (Лейди Гага, Карли Рей Джепсън, Лана Дел Рей), а автори на “Little Something” са Мелъди Гардо, Стинг, дългогодишният му приятел и парньор, китаристът Доминик Милър и френският продуцент Жен Жис.

Изолирана в дома си в Париж през май 2020 г., Гардо привлича вниманието на световните медии като обявява в профилите си в социалните мрежи кастинг за музиканти, които нямат възможност да работят заради ограниченията от Ковид-19.


С тяхна помощ тя създава виртуален оркестър за сингъла „From Paris With Love”. През юни Мелъди Гардо реализира първата студийна сесия след изолацията в легендарното Abbey Road Studios заедно с Royal Philharmonic Orchestra, след отварянето на студиото, което затвори врати за първи път от 90 години насам заради пандемията от коронавирус.

Предстоящият 5-ти студиен албум “Sunset in the Blue” ще излезе на 23 октомври 2020 и ще е оркестрален празник на джаз историята на Гардо. За новия си проект изпълнителката отново работи заедно с екипа, с който създава платинения си албум „My One and Only Thrill”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *