Stereophonics се завърнаха с “Fly Like An Eagle”. Песента е първата, която бандата разкрива от предстоящия да излезе албум “Kind”, планиран за 25 октомври през Parlophone Records.

Записан за само единадесет дни в The Distillery, Wiltshire, “Kind” е копродуциран от Кели Джоунс и Джордж Дракулиас (Tom Petty & The Heartbreakers, Screaming Trees, Primal Scream). За звукозаписната сесия са използвани минимум студийни техники, презаписвания и технологии. Този разголен и суров подход при правенето и записването на песни дава възможност на слушателите да уловят енергията на една от най-дългогодишните британски групи.

Изпълненията се водят от отличителните и емоционални вокали на Джоунс, които разкриват една сурова уязвимост, нечувана досега. Резултатите са искрен и изпълнен с надежда албум за нашите времена, албум, който стои рамо до рамо с най-добрите работи на групата.

“Fly Like An Eagle” e идеалното първо вкусване от „Kind“ – ода за безкрайните възможности, това е звукът на група, излъчваща увереност в техните способности, като позволяват на качественото писане на песни и музиканството да вземат центъра на сцената.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.