Изключително впечатляващи и невероятно секси, чаровните дами от сръбската група Ministarke избраха България и родните таланти. Девойките от най-актуалната поп формация на Балканите обявяват кастинг именно у нас за нови попълнения в групата.

В началото на октомври в София горещите „министърки“ ще търсят китаристка, бас китаристка и барабанистка, които да се присъединят към звездния състав. Както вече бе обявено, хитовата група ще гостува в „Арена Армеец“ на 16 декември за разтърсващото шоу на юго легендата Драгана Миркович.

ministarke_casting


Динамичните парчета на Ministarke в завладяващ балкански ритъм са на челните позиции на музикалните поп класации в Сърбия, Словения и Хърватия. Последният им хит „Боинг 747“, който групата представи в началото на годината, има близо 30 милиона гледания в You Tube.

Хитът, който изстрелва талантливите дами директно на върха е „Uno momento“, записан съвместно с хърватската певица Северина през 2014 г. Парчето се слави с рекорден брой гледния в сайтовете за видео споделяне – 80 милиона, и има голям успех не само в Сърбия и Хърватия, но и в целия балкански регион.

Изобщо, където и да се появят, Ministarke мигновено приковават вниманието на публиката – не само с визия, но и с невероятните си изпълнения на живо, съчетаващи горещите балкански ритми с елементи на поп.

Станете част от музикалната сензация на Балканите като изпратите демо видео с продължителност между 2 и 4 минути на e-mail: office@moko.bg. Краен срок за записване: 30 септември.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.