Култовата група Spice Girls се завръща на световната сцена! По случай 20-годишния ѝ юбилей „спайските“ решиха да се съберат за грандиозно турне.

„Това е нашата 20-годишнина! Би било непростимо да не отбележим такава дата. Надяваме се скоро да зарадваме феновете с нещо по-специално“, казва Мел Би.

Въпреки че официалната подготовката за турнето все още не е започнала, момичетата от групата са във възторг от идеята.


Всички, с изключение на Виктория Бекъм. Тя категорично отказва засега да участва в приключението, обяснявайки, че е твърде заета с работа върху своята модна марка и със семейството си.

Според източник, близък до звездата, Вики смята съвместното участие на Spice Girls при закриването на Олимпийските игри в Лондон за изключително ефектен завършек на музикалната кариера и не й се иска да разваля впечатлението от „красивото оттегляне“.

Колкото до другите „спайски“ – Мел Би, Мел Си, Ема Бънтън и Джери Халиуел ентусиазирано мечтаят за триумфалното си завръщане.

Ако турнето се състои, то може да счупи рекорда не само по популярност, но също и по размера на хонорарите – има слухове, че всяка „спайска“ може да получи по 10 милиона паунда.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.