"Party Like A Russian" е първият официален сингъл от предстоящия албум на Роби Уилямс, озаглавен „The Heavy Entertainment Show”. Албумът излиза у нас на 04 ноември от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Видеоклипът към „Party Like A Russian“ ни отвежда в огромно старинно имение, в което Роби е в ролята на руски олигарх, заобиколен от красиви и секси балерини, демонстриращ луксозен начин на живот. В текста към песента има шеговити закачки към разточителния лайфстайл на руските партита и купонджийските навици на руските олигарси.

Автори на музиката, аранжимента и текста са Гай Чембърс, Роби Уилямс и Кристофър Хийт. В „Party Like A Russian“ е използван откъс от „Танц на рицарите“ (из балета „Ромео и Жулиета“) от Сергей Прокофиев.


„Част от британската ни идентичност е вярата ни, че сме най-големите купонджии на света. Предполагам, че повечето нации мислят същото за себе си, но истината е, че никой не може да се сравнява с руснаците, които са възмутително добри купонджии“, казва Роби Уилямс при представянето на песента.

След изненадващата новина за новия албум от миналата седмица, Роби Уилямс направи изключителен концерт в лондонската зала „Раундхаус“, като част от програмата на фестивала Apple Music Festival. Концертът получи страхотен международен отзвук, а сет листът на шоуто включваше както най-големите хитове на звездата, така и две нови песни от предстоящия албум.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.