Вирджиния Рекърдс и Sony Classical с гордост съобщават, че у нас излиза на физически носител (CD) музиката към шестия сезон на култовия сериал „Игра на тронове“ [Game of Thrones (Music from the HBO® Series) Season 6].

Саундтракът ще бъде наличен от 22-ри юли (петък) в търговската мрежа. Близо месец по-рано (на 24-ти юни), се състоя официалната премиера на дигиталната версия на албума в iTunes. Тя включва 7 бонус песни и общият брой на звукозаписите е 26 трака. CD-то включва 19 песни плюс код за даунлоуд достъп до 7-те бонус песни, част от съдържанието на дигиталната версия.

Ramin Djawadi - Game of Thrones - Season 6


Композиторът Рамин Джауади (Iron Man, Pacific Rim, Person of Interest), е автор на музиката към всичките сезони на сериала на HBO®, подлудил публиката в целия свят, включително и в България.

В последния сезон Джауади отново се справя великолепно със задачата, да даде оригинално звучене и музикален характер на филма. „Сезон 6 на Игра на тронове беше изключителен и много вдъхновяващ. Щастлив съм, че мога да споделя цялата музика във филма“, ентусиазирано обяснява композиторът.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *