След като сингълът “El Mismo Sol” се превърна в един от най-големите летни хитове на 2015 г., испанската гордост Alvaro Soler е на път да повтори успеха си с новото лятно парче – “Sofia”.

Сингълът излезе в средата на април и за по-малко от месец достигна близо 16 млн. гледания в официалния канал на изпълнителя в YouTube и над 2,5 млн. преслушвания в Spotify.

“Sofia” е песента, създадена в подкрепа на албума „Eterno Agosto” (2015), който изпълнителят планира да преиздаде през юли т.г. и който ще включва нови записи на издавани вече парчета, както и неиздавани материали.


Парчето е създадено с много страст и любов, то е наелектрезиращо и завладяващо. Мелодията съчетава поп елементи с класически китари и перкусии.

И въпреки че “Sofia” разказва за изгубената любов като част живота, песента звучи жизнерадостно и ни кара да вярваме, че всичко може да бъде трансформирано в позитивна енергия.

“Sofia” е написана и продуцирана в Лос Анджелис, където изпълнителят и неговият екип от продуценти се колаборират с RedOne (работил с Lady Gaga, Nicole Scherzinger, Jason Derulo, Jennifer Lopez). Видеото е заснето в Куба и пресъздава идеятa, че всички врати са отворени за “Sofia”.

Вече е сигурно – и през лятото на 2016 г. ще можем да се насладим максимално на прекрасния Alvaro Soler и неговата музика.

Фотокредит: Анимато Мюзик/Universal Music
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *