Слуховете се оказаха верни! Емблемата на балканската музика Драгана Миркович, която ще превземе „Арена Армеец“ на 16 декември, потвърди, че ще седне на червения стол като жури в „Гласът на Сърбия“.

Продуцентите на едно от най-успешните музикални предавания в световен мащаб не за първи път канят именитата певица да стане част от журито, но едва този път тя прие. За да склонят Драгана да стане част от шоуто, екипът на формата предоставя всички удобства на Миркович – в това число и частен самолет, който да улесни пътуването на звездата от Виена до Белград. В

се пак, сръбските медии писаха, че Драгана няма да се възползва от ексклузивното предложение и този път може би ще остане в Сърбия за по-дълго.


Певицата, която ще търси таланти в третия сезон на изданието, сподели: “Участието в шоуто е голяма отговорност, защото от моите решения, в известна степен, зависи бъдещето на тези хора. Аз съм изключително емоционална като човек. Може би ще ми бъде трудно да бъда строга, но обещавам да бъда обективна, да давам съвети и да помагам на младите таланти.“

BEST OF концертът на Драгана Миркович е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.