Евтини самолетни билети

Малко след като бе удостоен с престижната награда Classic BRIT "Icon" Award и изненадващо се появи до Ед Шийран на сцената на стадион Уембли в Лондон, световната супер звезда, тенорът Андреа Бочели обяви новия си албум "Sì" – първия му студиен проект с изцяло нови песни след 14 години. Световната премиера на изданието е на 26 октомври 2018 г.

Редом с ненадминатия талант, скромността на Бочели е сред качествата, които го определят като една от най-големите звезди в историята на класическата музика – изпълнявал песни пред Папата, президенти и кралски семейства, изнасял велики концерти в много от най-престижните концертни и оперни зали и реализирал над 80 милиона албуми в световен мащаб.

С новия си албум „Sì“ Бочели се завръща към корените си с интимна колекция от песни, които са тържество на любовта, вярата и семейството. Записите на песните са направени в дома на изпълнителя в Италия, а музикален продуцент на проекта е легендарният Bob Ezrin (Pink Floyd, Lou Reed).


Бочели записва първата песен от албума на три езика. „If Only“ е създадена в съавторство с Francesco Sartori и Lucio Quarantotto, чието дело са и някои от най-големите хитове на Андреа, включително „Con Te Partirò“ (Time To Say Goodbye). Песента излиза за първи път преди 20 години и се превръща в един от най-продаваните сингли на всички времена. Част от песните в новия албум са посветени на семейството на певеца и са отражение на неговата духовна същност.

Андреа Бочели е роден с уникална музикална дарба и усилията му го отвеждат до сцените на значими световни събития, сред които Олимпийските игри, Световната купа и неговите разпродадени концерти по цял свят. През годините певецът е удостояван с редица престижни награди – Golden Globe, 7 Classical BRITs и 7 World Music Awards, както и със звезда на Холивудската алея на славата.

Бочели е участвал в съвместни проекти с много от най-успешните световни изпълнители – Ед Шийран, Ариана Гранде, Никол Шерцингер, Дженифър Лопес, ЛиАн Раймс, Селин Дион, Тони Бенет.

„Sì“ е албум за сърцето и душата, позитивизма и семейството, мелодията и магията. Поради тази причина Бочели избира толкова просто, но силно заглавие.

„Във времето, в което живеем днес, твърде често казваме „Не“. Но „Да“ е думата, която изричаш, когато целуваш някого за първи път, когато си съгласен, когато искаш да накараш някого да се почувства добре. Поради хиляди причини „Да“ е думата – израз на позитивната, силната, човешка емоция.“

И така, в годината, в която празнува своя 60-ти рожден ден, Андреа Бочели с гордост се завръща там, откъдето започва всичко. Новият му, необикновен албум ни дава възможност да надникнем в личния свят на един необикновен артист и световна икона.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.