Евтини самолетни билети

Гласовете на британския соул певец Сийл и джаз легендата Франк Синатра ще звучат в новата версия на коледната класика “Santa Claus Is Coming To Town”. Специалният коледен проект ще бъде представен на 8-ми декември 2017 г., а малко по-късно ще излезе и музикалното видео към него.

“Преживяването да записваш с музикантите, работили с Frank Sinatra е незабравимо, а емоцията да пееш в дует със самия него е несравнима”, с вълнение споделя Сийл.

Оригиналната версия на “Santa Claus Is Coming To Town” е създадена от John Federick Coots и Haven Gillespie и изпълнена за първи път през 1934 г. През годините са записани над 200 кавър версии на песента и реализирани милиони продадени копия в цял свят.


Част от песните в новия албум на Сийл “Standards” и предстоящият коледен проект са вдъхновени от творчеството на Франк Синатра.

““Standards” е албумът, който винаги съм искал да създам. Израснал съм с тази музика и имах мечта да пресъздам тези вечни мелодии. За мен е голяма чест, че ме подкрепиха музиканти, работили с Франк Синатра и много от най-любимите ми изпълнители в същите студия, където се е появила магията. Това бяха едни от най-незабравимите дни в моя живот.”

“Standards” носи блясъка на Холивуд от миналото до сега. Албумът е естествено продължение на поредицата от соул албуми на Сийл от последното десетилетие, от които са реализирани над 5 млн. копия в световен мащаб.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.