Клипът към първото парче от дългоочаквания пети студиен албум на поп-пънк групата Simple Plan излезе на 5 февруари.

“”Opinion Overload” е песен, чието послание е да следваш сърцето си и да не позволяваш на никой да ти казва, че не можеш да постигнеш целите си. Писането й ни върна назад във времето към началото на групата и ни напомни каква е ролята й всъщност. Искахме видео, което открива всичко на масата, искахме да се фокусираме към нещото, което ни доставя най-голямо удоволствие – да изнасяме концерти за вас. Видеото е символично „благодаря”, отнасящо се за всички, които някога са ни подкрепяли – вие сте причината още да сме заедно. Наслаждавайте се на музиката и ще се видим скоро!”, написаха в официалната страница във Facebook Pierre, Chuck, Sebastien, Jeff и David.

Simple Plan сами са формулирали най-доброто описание на видеото и предстоящия албум: „С видеото превъртаме лентата на спомените си до годините, в които всяка вечер свирехме в малки, потни и неизвестни клубове. Факт е, че страшно много неща се промениха от тогава, но по някакъв начин, промяна сякаш не се усеща. Все още творим заради силата на музиката, за магията на това да си излееш душата на сцената.”


Албумът “Taking One For The Team” ще бъде петият студиен на канадската група. Той ще излезе на 19 февруари през Atlantic Records и е първият им от близо 5 години след “Get Your Heart On!”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.