Сиа сподели новата си песен „Courage to Change“. Вдъхновяващият нов трак е част от саундтрака на предстоящия режисьорски дебют на певицата „Music“, в който ще участват Кейт Хъдсън, Лесли Одъм младши и Мади Зиглър.

“Единственото нещо, което остава постоянно, е промяната. Сега повече от всякога трябва да сме сплотени, за да се борим за човечеството, социалната справедливост, равенството и много повече. Време е за истинска промяна“.

Тракът размишлява върху наследството, което оставяме зад себе си и желанието да живеем живот с цел и смисъл насред пороя от лоши новини, питайки се: „Имам ли куража да се променя днес?“.


„Сега пoвече от всякога имаме нужда да се борим за по-добро утре. Бъдете смели, имайте кураж и работете за позитивната промяна, която искате да видите в света“, написа изпълнителката в Twitter акаунта си.

„Courage to Change“ e химн за кураж, от който толкова се нуждаем и се маркира като втората песен, издадена от саундтрака, следваща „Together“ през май, съвместно писана с Джак Антоноф.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *