На 21 април мултиплатинената певица, текстописка и музикант Шерил Кроу ще издаде девети студиен албум и първи през Warner Bros. Records - “Be Myself”. Записът вече е достъпен за предварително поръчване. Всеки, който предварително заяви своето копие от iTunes, Amazon или от официалния ѝ уебсайт, ще получи незабавно първия сингъл “Halfway There”, в който можем да чуем китарата на Gary Clark Jr. Специални пакети също ще бъдат достъпни в сайта ѝ и ще включват диск, плоча и лимитирана литография.

Видеото към “Halfway There” е създадено чрез изрязани анимации, които представят лиричните въпроси, поставени в текста на песента, използвайки сатирични изображения в стил Monty Python.


Кроу чества обявяването на издаването на новия си албум с изпълнение в препълнената интимна зала Troubadour в Западен Холивуд, където късметлийската публика имаше възможността да чуе нови песни от “Be Myself”, както и някои от любимите парчета на изпълнителката. Шерил обяви и предстоящото си турне, което ще започне в началото на лятото.

За този албум Кроу работи с продуцента, музикант и текстописец Джеф Трот, с когото твори през голяма част от кариерата си. Той е съавтор на много от хитовете ѝ, включително “If It Makes You Happy” и “My Favorite Mistake”. За основна цел Кроу посочва:

„Да разбера какво накара първите ми песни да се приемат като автентични и оригинални. Така за първи път в живота си седнах и наистина се вслушах в старите си записи. Карах децата на училище, а по пътя наобратно си пусках стари неща. Това ми помогна да си припомня как се чувствах когато започвах кариерата си на артист. Целта не беше да се повтарям, а да си направя равносметка откъде съм тръгнала и къде ще ме отведе тази музика сега. Другото нещо, което прави записа специален за мен, е това, че е наистина актуален. Заради всичко, което се случи по света, и особено в Щатите миналото лято, започнах да изпитвам нуждата да пиша.”

Кроу и Трот се съгласяват да включат стария си приятел Чад Блейк да събере и миксира звукозаписните сесии, въпреки че не са работили заедно от 18 години.

„И създадохме доста добри мелодии, носещи звученето на старата Шерил Кроу.”

“Be Myself” прилича на всеки от предишните ѝ записи: обмислен и откровен. Също така е и различен, показващ едно противоречиво движение – поглед към света днес, задвижван от енергията, която първо постави Кроу и музиката ѝ в центъра на вниманието.

Превърнала се в икона на американска музика, Кроу има осем студийни албума, с над 35 милиона продадени копия по целия свят. Седем от тях са влизали в Топ 10, а пет са мултиплатинени. В допълнение към No. 1 хитовете „All I Wanna Do“, “Soak Up the Sun” и „The First Cut Is the Deepest“ Crow има над 40 сингъла, влезли в класациите Billboard Hot 100, Adult Top 40, Adult Contemporary , Mainstream Top 40 и Hot Country Songs, и има повече No. 1 сингли Triple A, отколкото всяка друга певица.




Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.