Евтини самолетни билети

Преди ден Ед Шийран разкри официалното видео към парчето си “Shape Of You”. За по-малко от денонощие клипът е гледан над 11 милиона пъти.

Режисиран от Jason Koenig и заснет в Сиатъл, клипът улавя Ед в неговата подготовка за голям боксов мач, документира зараждащия се романс между него и треньорката му и проследява последвалия невероятен обрат.

“Shape Of You” и “Castle On The Hill”, най-големите сингли за 2017 досега, пренаписаха историята за излъчвания в Обединеното кралство цели два пъти през тази седмица. 25-годишният трубадур се превърна в първия артист, който застава на #1 и на #2 позиции в радио класацията, а като допълнение, Ед стана и първият изпълнител, който детронира себе си от върха с друго свое парче, разменяйки им местата (“Shape Of You” в момента е на върха, задминавайки “Castle On The Hill”, което досега държеше първата позиция в две последователни седмици и сега застава на второ място).


Успехите на Ед не се изчерпват само с рекордните продажби, музикалният маестро натрупа над 560 милиона преслушвания за двата си сингъла, а официалното видео към “Castle On The Hill” е гледано над 20 милиона пъти само за една седмица.

Ед ще стартира хедлайнерско турне в Обединеното кралство и Ирландия през април и май 2017, като две от датите – 1-ви и 2-ри май – са запазени за London O2. Продажбата на билети стартира в четвъртък, 2-ри февруари, от 12:00 ч. наше време.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.