Многократната носителка на наградата Grammy, певица, композитор и световна поп звезда Шакира представи новия си видеоклип към сингъла "Trap" с участието на латино тийн идола Малума. Сингълът е от последния 11-ти албум на колумбийската звезда, озаглавен "El Dorado".

За създаването на видеото Шакира се доверява за пореден път на режисьора и визионер Jaume de Laiguana, отговорен за голяма част от видеоклиповете на певицата. За визуализацията на „Trap”, Jaume de Laiguana създава кратък кинематографски филм в черно-бяла стилистика, наситен с много чувственост и красиво заснети кадри. Със сигурност този видеоклип ще се превърне в един от най-забележителните видеопроекти в кариерата на звездата.


Сингълът „Trap“ бързо се превърна в една от най-предпочитаните песни в албума El Dorado от феновете с 14 милиона стриминга в Spotify до момента. Премиерата на видеото без съмнение ще се отрази положително на статуса на сингъла в дигиталните платформи.

Последното видео на Шакира с Mалума към глобалния хит „Chantaje“ има вече над 2 милиарда гледания от дебюта си през ноември 2016.

Шакира стартира световното си турне „El Dorado Tour“ на 03 юни с концерт в Хамбург, Германия. От днес стартира продажбата на билети за три допълнителни концерта в Хамбург, Лондон и Бордо на shakira.com.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.