През 2018 г. мултиплатинената певица и седемкратен носител на Grammy - Тони Брекстън, ще отпразнува четвърт век на сцената с нов студиен проект. Деветият албум на поп иконата е озаглавен "Sex and Cigarettes" и ще излезе на 23-ти март 2018 г.

Това е първият албум на Тони след съвместния ѝ проект с Babyface „Love, Marriage & Divorce“ (2014 г.) и първият ѝ самостоятелен албум след повече от десетилетие. Копродуцент на „Sex and Cigarettes“ е самата изпълнителка.

Албумът включва синглите „Deadwood“ (септември 2017 г.) и новото парче „Long As I Live“, което Тони представи за първи път на 9-ти февруари. Съавтор на текста и копродуцент на парчето отново е талантливата певица. Списъкът с песни включва и парчето „My Heart“, в което Брекстън си партнира с Колби Калей.


През март 2014 г. Тони Брекстън бе последният носител на Grammy, който заедно с Babyface се присъедини към актьорския състав на мюзикъла от Бродуей „After Midnight“ като специална гост-звезда.

През май 2014 г. вълнуващият мемоар на певицата „Unbreak My Heart“ е публикуван от HarperCollins. Тони и сестра ѝ бележат огромен успех с участието си в ТВ риалити сериала „Braxton Family Values“, който се завръща на екран през март 2018 г.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *