Гласовете на британския соул певец Сийл и джаз легендата Франк Синатра вече звучат в новата версия на коледната класика "Santa Claus Is Coming To Town". Специалният коледен проект беше представен на 8-ми декември 2017 г., а няколко дни по-късно излезе и музикалното видео към него.

Оригиналната версия на „Santa Claus Is Coming To Town“ е създадена от John Federick Coots и Haven Gillespie и изпълнена за първи път през 1934 г. През годините са записани над 200 кавър версии на песента и реализирани милиони продадени копия в цял свят.


Част от песните в новия албум на Сийл „Standards“ и предстоящият коледен проект са вдъхновени от творчеството на Франк Синатра. „Standards“ носи блясъка на Холивуд от миналото досега. Албумът е естествено продължение на поредицата от соул албуми на Сийл от последното десетилетие, от които са реализирани над 5 млн. копия в световен мащаб.

Кариерата на Сийл се простира в три десетилетия и е забележителна с 30 млн. продадени албуми и редица престижни отличия – Grammy, Брит и Ivor Novello.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.