Atlantic Records, в партньорство с STXfilms Studio, обявиха излизането на “UglyDolls Original Motion Picture Soundtrack” – съвсем нов албум с оригинална музика, в който участват световно известни звезди, придружаващи висококачествената анимационна музикална комедия “UglyDolls”.

Лейбълът, който стои зад “The Greatest Showman – Original Motion Picture Soundtrack” и “Hamilton – Original Broadway Cast Recording”, отново е приготвил колекция от невероятни нови песни. Първият сингъл “Broken & Beautiful” e изпълнен от носителката на Grammy Кели Кларксън, която озвучава главния персонаж във филма – Moxy.

Moxy и бандата ѝ от необичайни несъвършени герои ще се впуснат в забавно приключение в UglyVille, където разбират какво означава да си уникален и откриват, че не е необходимо да бъдеш перфектен, за да си невероятен!


Оригиналният сингъл “Broken & Beautiful”, създаден специално за “UglyDolls”, е достъпен във всички дигитални платформи. Албумът “UglyDolls Original Motion Picture Soundtrack” е достъпен за предварителна поръчка и ще бъде на пазара на 26 април. Филмът “UglyDolls” ще излезе по кината на 3 май.

Сингълът “Broken & Beautiful” е придружен от официално анимирано текстово видео, което е публикувано на официалния канал във YouTube на Кели Кларксън. Вдъхновяващият запис е дело на P!nk, с помощта на McDaid and Steve Mac (“Shape Of You” на Ед Шийран и “What About Us” на P!nk) и Marshmello.

“UglyDolls Original Motion Picture Soundtrack” ще включва нови песни от изпълнителите и озвучители в екранизацията Ник Джонас, Блейк Шелтън, Джанел Моне, Биби Рекса, както и сингли, вдъхновени от филма, на Why Don’t We, Pentatonix и Анита.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *