Само няколко дни след официалното издаване на “Suicide Squad: The Album” Kehlani ни представя наелектризиращото видео към “Gangsta”. Видеото е режисирано от Benny Boom и е съсредоточено върху любовната история на Harley Quinn и The Joker.

Филмът и саундтракът към него се радват на огромен успех този уикенд. Албумът направи забележителен дебют, завладявайки първата позиция на iTunes в 31 държави, включително и САЩ.


“Suicide Squad:The Album” е на върха на класацията за албуми на iTunes, а “Heathens” на Twenty One Pilots и “Sucker For Pain” на Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons с Logic и Ty Dolla $ign (feat. X Ambassadors) се завърнаха в топ 5 най-горещи песни. Версията на Panic! At The Disco на легендарната “Bohemian Rhapsody” се присъедини към тях в челната десетка.

Освен това, видеото към “Purple Lamborghini” на Skrillex & Rick Ross имаше над 3 милиона преглеждания само за първите си 24 часа, които вече надвишават 11,4 милиона.

За уикенда след излизането си “Suicide Squad” спечели 135 милиона в Щатите. Филмът разби рекорди и не само стана най-успешния за този месец, но и с най-успешна премиера през август в историята.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.