След големия успех на дебютния си албум "In The Lonely Hour" Сам Смит се завръща с нов сингъл - "Too Good At Goodbyes", който дебютира в световен мащаб днес.

„Too Good At Goodbyes“ е първият проект на изпълнителя след хита #1 „Writing’s On The Wall“ от 2015 г., включен в саундтрака към „Spectre“, филм от поредицата за Джеймс Бонд. Автори на новия сингъл са дългогодишните сътрудници на Сам Смит – Jimmy Napes и Stargate.

„Too Good At Goodbyes“ демонстрира уникалния талант на Сам Смит като изпълнител, както и уменията му да твори въздействаща музика. Сам споделя, че песента е посветена на връзка в неговия живот, която той решава да прекрати, за да се почувства по-добре.


За да пресъздаде емоцията си на своите фенове и за да отпразнува завръщането си на музикалната сцена, Сам Смит ще изнесе поредица от концерти в Лондон, Ню Йорк, Лос Анджелис и Берлин. Всеки един концерт е вълнуваща възможност за по-лична среща с един талантлив и обичан музикант.

През 2014 г. Сам Смит издава своя дебютен албум „In The Lonely Hour“ и към днешна дата той е един от най-успешните изпълнители с над 12 млн. продадени копия от албуми в световен мащаб и редица престижни награди – Academy Award, Golden Globe, 3 Brit Award, 3 Billboard Music Awards, 4 награди Grammy и 6 MOBO Awards.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.