Носителят на Grammy, BRIT, Golden Globe и Оскар – Сам Смит, представи днес дългоочаквания си нов албум „Love Goes”.

За обложката на новия си албум Сам се доверява на световнопризнатия британски моден фотограф и създател на филми Алистър Маклилън (Vogue, Kim Jones, Louis Vuitton).

Освен синглите „My Oasis” и „Diamonds” новият албум включва и други издадени вече парчета, сред които колаборации с изключителни артисти – талантливата Нормани в мултиплатинения световен хит „Dancing With A Stranger”, Калвин Харис в „Promises” и Деми Ловато в „I’m Ready”.


Последните 2 години бяха най-експерименталните в живота ми в личен и професионален план. Всеки път, когато влизах в студиото, си обещавах, че ще се целя към звездите и няма да си поставям граници. Резултатът е толкова магичен, терапевтичен и забавен. Любовта ми към музиката е толкова необятна и всичките ми забранени удоволствия прерастнаха в удоволствия. Без вина, без срам, просто любов към пеенето, създаването, танцуването.

Благодарен съм на всеки човек, който е прегърнал моята креативност и е приел посоката, в която вървя, на всеки, който ми позволи да съм този, който искам да бъда… слушайки песните ми с отворено сърце и възприемайки всяка от тях като цвете в градина. Постарах се да не се възприемам твърде сериозно, докато пишех тези песни. Надявам се, че те ще ви накарат да се усмихнете, защото аз се усмихнах и продължавам да го правя“, споделя Сам.

За да отпразнува премиерата на „Love Goes“ Сам Смит ще представи песните от албума, както и най-големите си хитове, в специален лайвстрийм концерт на живо от легендарното Abbey Road Studios. Шоуто ще включва елементи с въпроси и отговори, както и участие на публиката.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *