Във време, в което границите на електронната музика са толкова размити, идеите на музикантите и тяхната оригиналност остават единствения фактор за успех.

Salvatore Ganacci притежава нужната смелост и иновативност, за да затвърди позицията си на един от най-влиятелните шведи, излизащи от предела на собствената си държава и завладяващи световната сцена.

С непоколебимото желание да създаде различно звучене, съдържащо неговия почерк, Salvatore Ganacci успява с лека ръка да добави градско звучене към модерната денс музика.


Музикантът дебютира през 2014 с първия си запис с Jillionaire и беше изключително добре приет със сингъла “Fresh”, който зададе тон за следващите му продукции и остави феновете и музикалните критици изумени.

Това доведе до общи проекти с Afrojack, Snoop Dogg, Alesso, I See Monstas, а съвсем наскоро и с Trinidad James. Всичко това го държи под светлината на прожекторите, където големи лейбъли и звукозаписни компании могат да видят потенциала му.

През 2015 си партнира със Sebastian Ingrosso и неговия лейбъл – Refune Music, забелязва разцъфтяващата му кариера. Артистът бързо се изкачва до ранга на Axwell Λ Ingrosso след парчето “Can’t Hold Us Down” с Pusha T. Това се оказа голям трамплин за успеха на Salvatore, който издаде дебютния си сингъл “Money In My Mattress” feat. Trinidad James.

На върха на вълната на успеха, той отново работи с Ingrosso и Liohn за “Flags!”, и това затвърди позицията му на континента.

Salvatore се радва на стотици хиляди преслушвания в SoundCloud, негова песен се изкачи в класациите на BBC Radio 1, през 2014 спечели Rookie Of The Year на наградите Denniz Pop Awards, а в социалните мрежи има над 10,5 хиляди последователи.

Само за 2 години музикантът се превърна в един от най-обсъжданите изгряващи продуценти. Спечеленото одобрение от страна на Sebastian Ingrosso, Major Lazer и Skrillex го изстреля още по-високо. Сега, с цял арсенал от качествен материал под ръка и невероятно зареждащо присъствие, изглежда, че Sebastian ще се радва на най-успешната си година.

Това е само началото за талантливия продуцент. Поставил високо летвата за себе си през 2016, можем да очакваме още много от него. Salvatore Ganacci ни обещава да ни радва с качествена музика и много успешни проекти, първия от които песента “Dive”, с участието на невероятната Enya и Alex Aris.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.