Изгрява нов свят, а Saara е в неговото сърце. Тя е всичко, което една поп принцеса трябва да бъде през 2018 г., а Европа не може да ѝ се насити.

„На Saara ѝ предстои много важна година”, обяви The Sun, най-големият вестник във Великобритания. „Saara ще стигне до върха следващата година”, заяви Daily Star, Великобритания.

Тя дори стана най-търсеният човек в Google в родната си страна през 2016 г. и вторият най-търсен през 2017 г. Когато естонското списание обяви „Saara ще бъде световноизвестна”, хората се съгласиха. Съдбата ѝ е да има международна слава.


Като един от най-големите таланти на Финландия, благодарение на успешния си сингъл “No Fear”, второ място в музикалните предавания “The Voice” и “Finland’s Got Talent”, както и гласът на принцеса Анна във финландската версия на световния хитов филм на Disney “Frozen”, Saara мечтае за още по-големи предизвикателства. Тя решава да се насочи към един от най-трудните музикални пазари в света, този на Великобритания.

„Получих успех и издадох 5 албума (чрез Yume Records) във Финландия”, припомня си Saara. „Но винаги съм мечтала да правя музика за световните пазари, затова послушах собствения си съвет от “No Fear” и отидох в Обединеното кралство. Самата аз бях изненадана от това, колко добре премина всичко.”

Saara направи запомнящ се дебют на британската поп сцена след като влезе в предаването на Simon Cowell X Factor. Самият той заяви: „Така се прави!” след прослушванията на спиращото дъха изпълнение на песента на Sia “Chandelier”. От там започна нейният успех в предаването. Тя често беше на първо място от зрителския вот и достигна до втората позиция в предаването, с което стана една от най-обичаните звезди на Великобритания.

„През последните 12 месеца се случиха много неща. Аз съм най-щастливото момиче на света и съм готова за поредното си предизвикателство”, заявява Saara.

Какво предизвикателство ще бъде това! Следвайки излизането на дебютния си албум през пролетта на 2018 г., тя ще представи изпълнението си пред публика от 180 милиона души, като представи Финландия на световно известния конкурс Евровизия. С такъв уникален и многостранен артист като Saara, която е пяла с легенди като Kylie Minogue, Andrea Bocelli, Adam Lambert и Jose Carreras, няма по-подходящ кандидат за короната. Пригответе се за Saara Aalto!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.