Официалното видео към новия румънски хит "The Violin Song", който е дело на продуцента Chris Thrace, Osaka и Brianna, е вече факт. Режисьори на видеото са Bogdan Paun и Alexandru Muresan, а кадрите са заснети на Българското Черноморие.

Chris Thrace издава проекта в края на 2015 г., като той и Brianna са съавтори на парчето. „The Violin Song“ включва фолкорен мотив на композитора Николай Кауфман от „Втора песен за из пътя“ в изпълнение на Мистерията на българските гласове.

„The Violin Song“, още с появата си, се превърна в голям хит и парчето вече е в плейлистите на най-популярните радиостанции по света, като заема челни позиции в класациите на Shazam Румъния, България, Турция, Гърция, Кипър и др.


Chris Thrace започва да се занимава с музика от съвсем малък, като свири на перкусия, пиано и учи солфеж. След като композира редица песни, през 2004 г. той решава да стартира кариера като музикален продуцент.

Музикалният път на Brianna започва на 14-годишна възраст с награда от музикален конкурс. През 2014 г. изпълнителката се присъединява към музикалната компания „Thrace Music“, която продуцира първия ѝ сингъл „All I Need“.

Парчето става голям хит в Турция, като повече от 4 месеца оглавява класациите на всички радиостанции и Shazam.

Фотокредит: Анимато Мюзик/Cat Music
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.