Световно известната група с платинени продажби Rudimental разкри поразителното видео към парчето със златен сертификат за продажби "Sun Comes Up" с участието на Джеймс Артър. Режисиран от Amos LeBlanc, клипът е заснет наскоро в Южна Африка сред изобилие от огромни невероятно красиви пясъци, сливащи се с фона на залязващото слънце.

Взето от предстоящия трети албум на бандата, който е в процес на работа, излизането на видеото отбелязва първата музикална продукция на групата, печелила много награди от 18 месеца насам. “Sun Comes Up” излиза чрез Major Toms/Atlantic Records и е поглед към това, което те са постигнали като индивидуални изпълнители и като група, както и борбите, през които са преминали, за да преодолеят бедите и да достигнат дотам, където са в момента.

Към днешна дата групата с награда BRIT, която не се причислява към определен жанр, има продадени над 2.6 милиона сингъла във Великобритания. Те издават двойно платинения дебютен албум “Home”, който е посрещнат с адмирации, и от тогава има над 1 милион продажби в целия свят, което им носи номинация за наградата Mercury Prize.


Впоследствие Rudimental издават втория си студиен албум, който се класира на първо място във Великобритания, “We The Generation”, през есента на 2015 г. и включва световния хит “Lay It All On Me”, който е с участието на Ед Шийран и има продажби от над 1.7 милиона копия в целия свят, като получава златен статус за продажби в САЩ. Албумът включва внушителен списък от жанрове, включително соул, фънк, хип-хоп, и дори последните записани вокали на покойния Bobby Womack в парчето “New Day”.

През 2015 г. групата е домакин на собствен изцяло нов фестивал във Великобритания с името Wild Life, който спечели награда “Best New Festival” на наградите за фестивали в Обединеното кралство миналата година и също така по този начин групата завърши 3-годишната си обиколка по-рано този месец.

В допълнение към казаното дотук, Rudimental приключват световното си турне с разпродадени концерти както в Alexandra Palace, така и в О2 Arena в Лондон, което се равнява на 25 000 продадени билета!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.