Носителите на награда BRIT Rudimental и емблематичната денс група Major Lazer представиха дългоочакваното официално видео към последния си сингъл “Let Me Live” с участието на Anne-Marie и Mr Eazi.

“Let Me Live”, което е част от третия студиен албум на Rudimental “Toast To Our Differences”, е едно от най-горещите сътрудничества тази година и има всичко необходимо за световен успех. В парчето участва новата поп сензация Anne-Marie, която в момента е сред водещите дебютиращи артисти във Великобритания с първия си албум “Speak Your Mind”, който влезе в класацията за албуми на трето място.

Част от лейбъла на Rudimental Major Tom’s, звездната продукция на Rudimental и Major Lazer включва и участието на арфобийт звездата Mr Eazi. В допълнение към това, в “Let Me Live” са включени и вокали от Ladysmith Black Mambazo, несравним южноамерикански мъжки хор с 5 награди Grammy.


Официалното видео, заснето в Лондон и Йоханесбург, и режисирано от Chris Saunders, допринася за радостно настроение, разгръщайки темите, засегнати в песента чрез цветове и танци. Началото на видеото показва кадри от Лондон, където Anne-Marie се пренася от сив, обикновен ден на улиците в града към оживено улично парти в Йоханесбург, където се присъединява към местни танцьори.

Вдъхновено от южноафриканската стрийт култура, и по-специално Pantsula – високо енергичен танц, известен в Йоханесбург и на музикалната сцена в Durban’s Gqom, видеото потвърждава желанието на Rudimental и Major Lazer да представят родната си култура пред света по уникален начин.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *