Росалия изненада феновете си с видео “F*cking Money Man” и 2 нови песни - "Milionària" и "Dio$ No$ Libre Del Dinero". Премиерата се състоя в канала на певицата в YouTube, а визуализацията обединява двете песни в един общ музикален проект.

Латино дивата е лирическата героиня във “F*cking Money Man”, която разказва за отношението на обществото към парите и тяхното приложение в съвременния ни свят. Режисьор на видеото е Барбара Фаре, която заедно с Росалия разработва концептуалните клипове в проекта, които представят испанската сензация като участник в телевизионно шоу („Milionària“). При втората концепция певицата е в центъра на огнен кръг и сред купища пари, които накрая губят смисъла си, след като са те завладяли („Dio$ No$ Libre Del Dinero“).

Росалия

Един ден мечтаеш да станеш милионер, а на следващия – искаш да изгориш всичко до основи„, казва талантливата певица.

Росалия е неудържима по пътя си към най-големите върхове на световната музикална сцена през тази година. Тя привлече вниманието на световната публика и медии с неподражаемия си стил, смесващ класическо фламенко, електронен бийт и ърбан ритми. Песните “Milionària” и “Dio$ No$ Libre Del Dinero”, идват след успешните сингли на Росалия от началото на 2019-та – “Aute Cuture” и “Con Altura” с J Balvin.

Тя участва и в новия сингъл на Джеймс Блейк – “Barefoot in the Park”. В края на миналата година, Росалия издаде втория си студиен албум, озаглавен „El Mal Querer“, който получи възторжени отзиви от публиката и музикалната критика.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *