Фламенко поп кралицата Росалия представя “TKN” – нов ударен сингъл, с участието на звездния рапър и нейн близък приятел Травис Скот.

Испано-английското парче е създадено от двамата преди година, по време на студийна сесия, и миксира мелодии от Средния Изток, с ърбън бийтове и разпознаваемите вокали на Скот, който рапира и на испански.

Травис е артист, на когото се възхищавам изключително много още от началото на кариерата му и не мога да си представя по-подходящ изпълнител, с когото да се колаборирам в това парче. Чувствам, че сега е правилният момент да пусна тази песен, след толкова месеци, прекарани вкъщи, далеч от свободата и хората, които обичаме. Надявам се “TKN” да ви предаде енергия, да ви накара да танцувате и да ви зареди със сили, ако преминавате през труден период. С цялата ми любов <3! “, споделя Росалия.


Това е вторият ѝ общ проект със Скот, след успеха на ремикса на неговия суперхит – “HIGHEST IN THE ROOM”, от албума „JACKBOYS” – дебютен проект, продуциран от собствения му лейбъл CACTUS JACK.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *