Сър Род Стюарт празнува 50 години като солов певец тази година. Легендарният певец и създател на песни е един от най-продаваните музикални артисти на всички времена, с повече от 250 милиона продадени албума по света по време на звездната си кариера, която включва девет #1 албума и двадесет и шест топ 10 сингъла във Великобритания. Плюс 17 топ 10 албума и 16 топ 10 сингъла в САЩ.

Rhino ще почете легендарния певец и създател на песни с нов албум, който ще позволи на феновете да чуят най-големите хитове на Род Стюарт по новосъздаден начин.

„You’re In My Heart: Rod Stewart with the Royal Philharmonic Orchestra“ обединява класическите вокални тракове от неговите най-популярни песни с нови аранжименти, изпълнени от Кралския филхармоничен оркестър. Резултатът е един вечен албум, който задържа мощта, душата и страстта, които са разпалвали творенията на Род Стюарт от самото начало.


Албумът също включва нова версия на хитовата песен “It Takes Two” с участието на Роби Уилямс и съвсем нова песен “Stop Loving Her Today” от Род Стюарт. Албумът ще бъде издаден на 22 ноември като едно CD и като 2 CD, които включват пълните оркестрални аранжименти. Музиката също така ще може да се изтегли дигитално и да се слуша в стрийминг платформите.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *