Година след като издаде успешния си последен албум, немският диджей и продуцент Робин Шулц разкри най-новия си сингъл “Speechless”, в който вокалните са поверени на изгряващата финландска певица Ерика Сирола. С атмосферична продукция, най-новата песен на Робин ще ви плени от самото начало:

“I remember how it all started / Feeling warm, though the summer was over / And our little lives they felt so big then“.

Гласът на Ерика разказва за една загадъчна среща, която има предпоставката да се превърне в голяма любовна история.


“If you love me / Then say you love me / That you are mine“, пее тя, подкрепена от вълнуващи синтезатори и наелектризиращи бийтове в припева. С толкова много преплетени емоции, едва ли е изненадващо, че човек остава „безмълвен”.

Същото се случва и с млад мъж в официалното видео към сингъла “Speechless”. Заснет в Мумбай, Индия, клипът се развива в ресторант за улична храна, където главният герой работи без особено желание. Това се променя в момента, в който изведнъж вижда жената на мечтите си, стояща пред него.

Проблемът е, че цялото влюбване е едностранно. Но героят няма да се откаже и по всякакъв начин ще се опита да привлече вниманието на жената, докато тя яде на една от масите в ресторанта, без изобщо да обръща внимание на нещата, които се случват около нея.

Робин Шулц също се появява във видеото – веднъж като клиент на заведението, а другия път като строгия главен готвач. В края на клипа всичко приема абсолютно неочакван обрат, който изненадва всички, но не и мистериозната жена…Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.