През септември поп певецът Роби Уилямс анулира края на турнето си, което трябваше да стане в Москва и Санкт Петербург. От тогава британският певец е в почивка.

Преди ден обаче, той публикува видео в интернет, за да сподели за здравословното си състояние и да благодари на феновете, които го подкрепиха. Съобщението е успокоително, въпреки че Роби изглежда доста отслабнал. Седнал в градината с каскет на главата, той разказва без да спомене името на болестта, която го тормози.


„Как съм? Много добре. От пет седмици се възстановявам от една болест. Една болест, която ме събори, за съжаление, в края на турнето… Трябваше да отида в Москва, след това в Санкт Петербург, но получих резултатите от изследването, които бяха доста тревожни и започнах едно интензивно лечение… Последният път, когато бях анулирал концерти по здравословни причини беше през 1998 г. Сигурно нещо се случва и затова трябва да взема тези мерки“, сподели Роби.

След това изпълнителят на „Angels“ обещава на руската си публика, че в скоро време ще се върне на сцената. Във видеото си Роби Уилямс обяснява, че е променил начина на живот и хранителния си режим.

„Сега съм веган, всеки ден тренирам пилатес, всеки ден правя йога и хапвам в неделя голям бургер. Не съм станал най-изпълнителният, все още си хапвам бургери и имам право един път в седмицата да измамя диетолозите. Във всеки случай грижа се за себе си и искам да ви кажа, че ви обичам“, завършва посланието си певецът.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.