Носителят на множество награди Grammy певец и композитор Роб Томас обяви излизането на дългоочаквания си четвърти студиен албум “Chip Tooth Smile”, който ще бъде на пазара на 26 април. Новината е придружена от първия официален нов сингъл на изпълнителя “One Less Day (Dying Young)”, който излиза днес.

Създаден от Томас и продуциран от Бъч Уокър (Panic! At The Disco, P!nk), сингълът “One Less Day (Dying Young)” е наличен във всички дигитални платформи и е придружен от официален видеоклип, който е дело на режисьора Andy Morahan (George Michael, Elton John, Aerosmith, Guns N’ Roses).

„Това е апел за живота и начинът, по който го живеем”, споделя Томас. „Да живееш още един ден е привилегия, която не всички получават, така че прави всичко, което можеш, с нещата, които живота ти предоставя.”

Роб Томас ще отпразнува излизането на новия си албум ”Chip Tooth Smile” с лятното си турне в Северна Америка. Концертите ще започнат на 28 май в Red Bank, Ню Джърси, в центъра за изкуства Count Basie и ще продължи до началото на август.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *