Рита Ора сподели видеото към последния си сингъл - "Your Song", който излезе през Atlantic Records, и се доказва като по-яростна от всякога.

Режисиран от Майкъл Хаусман, клипът има интересна концепция – започва с Рита Ора, която води бизнес среща в конферентна зала, преди да изхвърчи от там. Видеото продължава, проследявайки певицата, която живее сякаш наобратно – ходи и кара червена спортна кола на заден ход.


Говорейки пред Нико от 92.3 AMP Radio, Рита Ора сподели:

„Видеото, за жалост, не е снимано в Лондон, защото нямах време да стигна до там. Много се надявах да успеем да снимаме в Лондон, но нещата се случиха във Ванкувър. Можеше да представлява всеки един град, защото Ванкувър изглежда като толкова много други места… Сега ще ви кажа нещо ново, което да научите от мен: Ванкувър никога не е играл ролята на себе си във филм. Идеята на видеото общо взето е, че нямам време, и че времето не винаги е фактор. Камерата ме следи как излизам от офис сградата и се бунтувам срещу работата, излизам от черупката си, и пея за момчето, което разби сърцето ми.“

„Your Song“ е първият сингъл от предстоящия албум на Рита Ора, който очакваме към края на годината. Песента, която тя представя заедно с Eд Шийран и Стив Мак, е перфектният поп романс, който въздейства дълбоко на слушателите. То пулсира с нови възможности, като Рита Ора чувствено споделя как животът и мечтите ни могат да се трансформират само за една нощ.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.