Рита направи грандиозното си завръщане на музикалната сцена с излизането на сингъла “Your Song” през май. Сега тя отново е тук със следващия си запис “Anywhere”, който излиза чрез Atlantic Records.

Певицата е съавтор на песента заедно с Андрю Уат (създателят на хитове, стоящ зад успеха на “Let Me Love You”, “It Ain’t Me” и “Havana”).

“Anywhere” преплита отличителния модерен стил на Рита с класически елементи от 90-те и ободряваща басова линия. Певицата пише “Anywhere” по време на пребиваването си в Лос Анджелис по-рано тази година.


„Бях попаднала в рутина, работейки всеки ден, мечтаех да избягам от града и да отида на пътешествие с приятелите си и да не поглеждам назад никога.”

Новият албум на Рита Ора се очаква да излезе през следващата година. Записът ще включва песни, по които певицата е работила със Stargate, Julia Michaels и DFA.

През следващия месец Рита ще се заеме с премиерна церемония по връчване на награди в Европа. Певицата ще бъде водеща на наградите на MTV EMA, които ще се излъчват на живо от SSE Arena, Wembley, Лондон в неделя, 12-ти ноември.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.