След като издаде своя нов сингъл “Only Want You” (feat. 6LACK) миналия петък, днес Рита Ора разкрива и официалното видео към него.

Клипът, който е режисиран от Hannah Lux Davis, идва малко след началото на първата част от очакваното с нетърпение турне “Phoenix World Tour”, което стартира на 1 март в Австралия. С препратки към естетиката на 50-те години, Рита се въплъщава в различни версии на себе си, от облечена в елегантна рокля клубна певица до роля с класическа визия на сервитьорка.

„Толкова се забавлявах по време на снимките на видеото, че нямам търпение да го споделя с всички вас. Това е една от най-любимите ми песни в албума, а участието на 6LACK я прави наистина специална. Надявам се да ви хареса”, споделя звездата.


Рита продължава да доказва, че е артист, който трябва да следим отблизо. С излизането на отличения с платинен сертификат албум “Phoenix”, тя чупи рекорди с водещия запис от него – ”Let You Love Me”, който стaва нейния тринайсети сингъл достигнал до Top 10. С това Rita поставя нов рекорд във Великобритания за записи от британска солова изпълнителка постигнали този успех.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *