Следвайки феноменален старт на годината, който включва заснемане на сцени за предстоящия филм „Twist“, и влизайки в ролята на съдия в хитовото шоу на ITV „Маскираният певец“, Рита Ора анонсира най-новия си сингъл „How To Be Lonely“.

„How To Be Lonely“ е писано от печелилия награди BRIT и неин близък приятел Луис Капалди, който в трака свири на китара, както и присъства като бек бокал.

По повод излизането на парчето Рита написа емоционално обръщение към своите фенове.


„Към приятелите ми,

Не съм сядала да разговарям с вас от ТОЛКОВА дълго време. Повече от закъсняла съм! Мислех, че ще напиша нещо по-дълго, за да споделя мислите и намеренията си с вас, защото всички вие сте с мен по време на това пътуване.

Последната година беше като края на една глава и започването на нова и по-вълнуваща!

Едно от най-освобождаващите усещания за мен е да изпълнявам и създава м музика. Всички знаете, че музиката винаги ще бъде първата ми любов, дори когато работя по различни проекти, винаги пиша и правя музика… и ето нещо ново!

Толкова съм развълнувана да издам новата си песен „How To Be Lonely“, песен, с която съм много горда. Хареса ми да работя с Lewis по трака и беше много забавно. Той е голям талант и човек на момента и наистина се припознах в текста, когато ми го изпрати.

Пътувайки по света, работейки и изучавайки различни държави и бъдейки постоянно на път, през годините се научих да се наслаждавам на собствената си компания и да ценя всяко взаимодействие. Тази песен е вдъхновена от много различни периоди в живота ми; моменти, в които съм осъзнала че всички ние сме стойностни хора, нещо, което трябва да ценим, и докато общуването е важно, не се нуждаем от одобрението на другите. Когато си сам, помни, че си достатъчен и че имаш силата да направиш собствените си избори. Наслаждавай се да бъдеш себе си!

Благодаря ви ТОЛКОВА МНОГО за невероятната подкрепа, че се дойдохте с мен на това невероятно пътешествие и че ми позволихте да правя това, което най-много обичам. Нямам търпение да чуете още!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.